Entreprenør

Tidensminde Entreprenør & Anlæg er din lokale entreprenør i Ferritslev på Fyn, som løser stort og småt samt simpelt og kompliceret. 

Entreprenør i Ferritslev på Fyn

Her på siden kan du læse meget mere om vores entreprenørarbejde. Vi er et alsidigt entreprenørfirma, som står klar til at varetage dit næste projekt. Du er altid velkommen til tage kontakt til os, hvis du vil vide mere eller ønsker et tilbud. 

Entreprenør i Ferritslev på Fyn

Står du og er på udkig efter en lokal og kompetent entreprenør på Fyn, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Vi kører ud og arbejder for både private og erhverv på hele Fyn.

Alsidige arbejdsområder

Vi er et alsidigt entreprenørfirma, der løser alt i entreprenøropgaver. Dette kan lade sig gøre, da vi har kompetente samarbejdspartnere til større og mere komplicerede arbejdsopgaver.

Få rådgivning

Skal du i gang med et byggeprojekt, eller har du en opgave i tankerne, er du meget velkommen til at henvende dig til os. Det er altid en god ide at søge professionel hjælp, så der bliver truffet de rigtige beslutninger fra start.

Få et tilbud af din entreprenør på Fyn

Ønsker du et tilbud på din opgave, kan du skrive os en mail eller ringe til os. Vi står altid klar til at høre om din opgave samt ønsker og behov. Vi glæder os til at høre fra dig, så vi kan drøfte din opgaver samt komme med et godt tilbud på opgaven. 

Billeder af vores entreprenørarbejde på Fyn

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov.