Om os

Tidensminde Entreprenør & Anlæg er din lokale entreprenør i Ferritslev på Fyn, som løser stort og småt samt simpelt og kompliceret. 

Tidensminde Entreprenør og Anlæg

Her på siden kan du læse meget mere om vores firma. Vi er et alsidigt entreprenørfirma, som står klar til at varetage dit næste projekt. Du er altid velkommen til tage kontakt til os, hvis du vil vide mere eller ønsker et tilbud. 

Bredt samarbejde

Hos Tidensminde Entreprenør & Anlæg har vi en bred vifte af kompetente samarbejdspartnere, som kan træde ind ved opgaver, der kræver lidt mere.

Alsidige arbejdsområder

Vi er et kompetent og alsidigt entreprenørfirma, der løser stort og småt inden for anlægsarbejde og entreprenørarbejde.

Base i Ferritslev på Fyn

Tidensminde Entreprenør & Anlæg er din lokale entreprenør med base i Ferritslev på Fyn. Vi arbejder både for private og erhverv.

Vores baggrund og historie

Tidensminde Entreprenør & Anlæg drives til daglig af stifter Magnus Kirk Knudsen. Tidensminde Entreprenør & Anlæg arbejder til daglig med gravearbejde, entreprenørarbejde og anlægsarbejde. 

Går du rundt med en opgave i tankerne, eller ønsker du inspiration og gode råd til en kommende opgave, er du altid meget velkommen til at henvende dig, så vi sammen kan drøfte dine ønsker og behov. 

Vil du vide mere?

Har du nogle spørgsmål, eller ønsker du at vide mere, er du velkommen til at henvende dig til os. Vi ser frem til at høre fra dig, så vi sammen kan drøfte dine muligheder, ønsker og behov.